Strumpor är något som nästan alla av oss använder på en daglig basis. Vissa bryr sig om hur dem ser ut medan andra inte bryr sig över huvud taget.

Men under vintermånaderna i det svenska klimatet blir det desto kallare och då är det viktigt att ha bra strumpor som håller fötterna varma. Lär dig att sticka dina egna strumpor för att garantera en bra kvalitet och de färger som du vill använda. Läs mer här!

Att göra eget

Det finns många fördelar med att kunna göra sina egna saker, bland annat att kunna sticka. Att sticka är något som många tror är komplicerat och medan det inte är det lättaste som finns så kan alla lära sig. Det gäller att ha tålamod med din inlärningsprocess så kommer du snart att vara igång på riktigt. Det finns mycket information på nätet om hur du kan gå tillväga.

Hitta de rätta tillbehören

Utöver kunskap kring hur du ska gå till väga för att sticka dina egna strumpor så behöver du givetvis de rädda redskapen och tillbehören. Som nybörjare är det bra att investera i det som behövs så att du har alla förutsättningar för ett snyggt resultat. Köp det du behöver här!