Att handla på nätet är något som har blivit allt mer populärt, år efter år. Det finns dock en sida av den tekniska utveckling som man kanske inte pratar om riktigt lika ofta, möjligheten att anpassa. I och med avancerade och högkvalitativa skrivare och digitala tryckpressar går det att producera unika skapelser i väldigt få exemplar utan att det blir speciellt mycket dyrare.

Barn som målar

Tapeter

Få förändringar av ett rum kan ha så stor förändringar som att måla eller tapetsera. Det tråkiga med det sista alternativet är, eller i alla fall har varit att man var fastlåst till de alternativ som tapetproducenterna valt skall vara tillgängliga just det året. Nu är det dock inte så längre, vem som helst har nämligen en möjlighet att själv designa och trycka upp en helt egen tapet. På Aftonbladet kan man hitta en artikel där de listar 13 olika idéer på hur den personliga tapeten kan se ut.

Telefontillbehör

Detta är ett exempel som vi redan tidigare nämnt i vår artikel om att handla på nätet. Vad det hela handlar om är självfallet att designa sitt egna telefonskal. Detta tillbehör som idag är mer eller mindre en nödvändighet för alla med en dyr smartphone går att få med precis det utseende man själv är ute efter. Företaget som erbjuder tjänsten heter Iphonebutiken och går att hitta på denna länken.

Kläder

Att trycka egna t-shirts är något som tidigare huvudsakligen stora företag lät sig göra för att få deras anställda att stå ut på butiksgolven. Idag går det bra för vem som helst att skicka in sin design och beställa så lite som ett exemplar av designen. Mer information om allt från trycktekniker till priser kan du hitta på Attitude.se.