När man ska hitta en present till någon som är gravid eller vill fira graviditeten med en gåva så finns det mycket att hitta om man söker på nätet. 

Första barnet

Det är mycket som behövs införskaffas innan babyn kommer särskilt om det är familjens första barn så ingen gåva kan egentligen bli fel. De blivande föräldrarna behöver allt från kläder till skötbord men även praktiska saker som bärsele eller en så kallad bumbo stol för att lättare kunna få saker gjorda under de första året då de annars ofta får bära på barnet.

Bra att ha

Nappflaskor, sterilisator för dessa och andra tillbehör till matningen är också populärt och användbart att få. Under själva graviditeten kan också olika kosttillskott vara bra för mamman med barnet i magen och hur omtänksamt som gåva är inte det?

Babyshower

Idag är det också mer och mer populärt att ha en babyshower för barnet, något som egentligen kommer från USA där det är vanligt att ha en fest där man ger gåvor inför födseln. Det är populärt att göra blöjtårtor att ge bort på dessa eller plocka ihop en korg med små saker man behöver till födseln som exempelvis blöjor, salva, nappar, schampoo, babypuder, liten hårbortste, snuttefilt, gosedjur och en liten leksak.