Det finns alla möjliga saker att köpa på nätet, speciellt om du vet vart du ska leta. Vi har samlat ihop några bra sidor att kika på för att hitta riktigt roliga prylar som du kan underhålla dig själv med i flera timmar.

Drönare, robotar och coola saker

DrönareDet finns leksaker och så finns det leksaker. Du har säkerligen hört talas om drönarna, små helikopterliknande maskiner som går att använda för att spela in häpnadsväckande filmer eller videoklipp med. En gång i tiden var det endast militären som hade råd att använda dessa enormt roliga maskiner, idag kan vem som helst köpa drönare på nätet. Det är inte bara för underhållning som dessa används, professionella fotografer och filmare använder sig av dessa i sina verksamheter.

Har du en riktigt stor plånbok så kan du istället kika på den amerikanska sidan This is why I’m broke. På den här sidan hittar du allt, från Draculas slott för 80 miljoner dollar (det äkta slottet!), till din egna privata ö i Florida för fem miljoner dollar, till en replik av tidsmaskinsbilen från Back to the Future för 70 000 dollar och så vidare. Naturligtvis hittar du inte bara extremt dyra prylar här utan även mycket billigare. Du sätter din budget själv på den enkla filtreringsfunktionen högst upp på sidan.

Vill du kika på lite mer praktiska men fortfarande minst lika coola prylar så är Coolstuff något för dig. Här hittar du produkter som du inte ens visste att du behövde förrän du såg de här på sortimentet. Använd dig av kategorierna för att inrikta dig på speciella produkter eller så kikar du helt enkelt bara på de mest populära prylarna. Där ser du ju vad andra har köpt. Bli inspirerad och köp hem något kul för dig själv redan idag. Oavsett om det är en drönare, en amerikansk och riktigt dyr pryl eller något från Sverige så kommer du att kunna underhålla dig själv länge.

Gillar du att kika på unika hantverk och andra kreationer kan dock Etsy vara den perfekta sajten för dig. Detta är en enorm marknadsplats där privatpersoner säljer saker de skapar själv. Smycken och accessoarer är stora kategorier där, men du kan lika gärna hitta kläder och skor eller leksaker och replika från filmer där. Alla olika sorters smaker finns representerade på sajten, så oavsett vad du gillar finns det någon där ute som tycker exakt likadant och skapar fantastiska kreationer inom det området.