Att vara gravid är inte alltid det lättaste. Kroppen blir tyngre och förändringarna påverkar inte bara vikten utan även humöret och känslorna. Tack vare internet så finns det många saker som man kan använda sig av för att underlätta graviditeten.

Underhållning

Först och främst kan du tack vare internet hitta massor av bra filmer, serier och videoklipp som du kan underhålla dig själv med i flera timmar. Detta är perfekt för de stunder då du helt enkelt inte orkar gå från soffan eller stiga upp ur sängen. Sidor som Netflix och SVT Play är perfekta för detta! Det finns många andra streamingtjänster att använda sig av om man så önskar, HBO Nordic är en av de som erbjuder serier och filmer online.

Online shopping

Kunskap om kroppen

Ibland händer det något med kroppen eller så dyker det helt enkelt bara upp en fundering kring din graviditet eller kropp. Då finns det många bra hemsidor att ha koll på för gravida, som bland annat graviditetskollen.nu, som kan hjälpa dig få svar på dina frågor. Sidor som Graviditetskollen och 1177.se är perfekta att komma ihåg och de kan även vara bra att läsa igenom för att helt enkelt lära sig mer om kroppen under graviditeten.

Sugen på något gott?

Har du tur så kanske du bor i en av de städer som erbjuder olika typer av matkassetjänster. Det finns flera riktigt bra tjänster som levererar färdiga matkassar till dörren, vilket gör att du slipper ta dig till mataffären för att handla. En del sidor, som exempelvis Mathem, erbjuder möjligheten att sätta ihop sin egen matkasse precis som om du vore på affären själv. Perfekt att få maten levererad hem och bara att följa ett recept och laga ihop dagens middag.

Shoppa på nätet

Det kanske bästa med att spendera långa stunder hemma är möjligheten att shoppa loss ordentligt på nätet. Det finns mängder av bra hemsidor som erbjuder alla möjliga typer av kläder, produkter och annat skoj för gravida kvinnor. Sidor som exempelvis Amazon ger dig ett enormt sortiment att välja mellan. De har dessutom lager i både Tyskland, Frankrike, Spanien och England vilket innebär att du ibland kan hitta lite bättre priser där än i Sverige. Börja shoppa loss på en gång!