Idag använder vi oss av appar av alla möjliga olika varianter, det kan handla om att sköta sin ekonomi, godkänna olika rapporter till att hitta recept till matlagning och spela olika spel. Det finns en app att hämta ner till det mesta. 

sh_hand_app_phone

Många av de appar vi använder oss av är gratis men det gäller att läsa igenom all information innan man laddar ner sin applikation till sin mobil. Kollar man under symbolen för appen innan man trycker på hämta så får man mer information om den.  Kostar appen något eller är den gratis, vilka recensioner den fått och om det kan krävas köp inuti appen för att kunna utnyttja den till fullo.

I stort sett alla har nog tillgång till sociala medier på sin telefon eller surfplatta. Du kan se tv program och streama serier och filmer, det är lättsamt att betala räkningar med appen som hör till just din bank och de flesta använder också mobilt bank id för att deklarera, kontakta sjukvården och rapportera till försäkringskassan bland annat. Allt fler företag inser fördelarna med att använda applikationer, det kan vara allt från att marknadsföra företaget med olika spel till att använda en app för att handla via deras sida. Möjligheterna är många och det fortsätter att utvecklas, vi får nog se många fler användningsområden i framtiden.