Förr i tiden så var man begränsad till de närmsta affärerna och marknaderna när det kom till att köpa saker, men tack vare internet så har vi numera nästan ett obegränsat sortiment att välja mellan. Det finns allt möjligt att köpa idag, från extremt dyra prylar och praktiska saker för företaget till helgalna produkter utan någon logik.

Dyrt, lyxigt och kanske helt onödigt

På hemsidan ThisIsWhyImBroke.com kan du hitta allt möjligt roligt. Det som gör denna hemsida unik är dock den höga gränsen på hur dyra sakerna som säljs är. Här finns mängder av produkter för hundra tusentals dollar och till och med ett par som kostar flera miljoner. Perfekt för den extremt rika miljardären med andra ord, eller till oss vanliga personer som vill drömma oss bort lite.

Praktiskt och viktigt för företaget

Naturligtvis så finns det inte bara onödiga och superdyra saker att köpa på nätet. Många sidor erbjuder även saker som är bra att ha i företaget. Det kan handla om bra kassaskåp till kontoret, säkerhetssystem eller något annat viktigt. Dessa typer av produkter kommer i alla möjliga prisklasser. Som företagare är det enkel och smidigt om man kan hitta allt man behöver online, särskilt som det mesta går att hitta från samma webbshop.

Shopping

Fullständigt galet och absurt

Vi ska naturligtvis inte glömma att det inte bara småroliga eller praktiska prylar som går att köpa på nätet, det finns även helt galna saker! Vad sägs som att köpa urin från ett rovdjur för att skrämma bort eventuella objudna gäster som rådjur och möss? Kanske inte helt galet egentligen, åtminstone inte om man tröttnat på att djuren ska tugga på de vackra blommorna och buskarna man har på trädgården. En annan produkt som är lite mer åt det galna hållet är UFO detektorn som finns att köpa på Amazon. Trots den relativt enkla designen så är det många som insisterar att den fungerar. Om den verkligen gör det eller om kommentarerna är skämt får du ta reda på själv. Vem vet, du kanske har oidentifierade flygande föremål i din närhet som du bara inte känner till?